Vrijgezellenfeest Suzanne

Stylingmateriaal maken voor je eigen bruiloft op je vrijgezellenfeest, hoe leuk is dat?! En ook nog eens samen met al je vriendinnen!

Zaterdag 18 augustus werd Suzanne compleet verrast door haar vriendinnen. Ze werd ‘ontvoerd’ om haar vrijgezellenfeest te gaan vieren. Zonder dat ze het wist werd ze meegenomen naar het Youth for Christ gebouw in Zwolle waar ik klaar stond om een leuke workshop te verzorgen.

De vriendinnen van Suzanne wisten dat het een grote wens van haar was om de bruiloft aan te kleden met handgemaakte borden, maar door het gebrek aan tijd was ze hier nog niet aan toe gekomen. Joanne (Suzanne’s schoonzusje) had al vaker wat foto’s van mijn workshops voorbij zien komen en besloot mij een berichtje te sturen via Instagram. Ik was meteen enthousiast en zag het helemaal zitten. Superleuk om eens op een andere manier te ‘handletteren’ en natuurlijk heel gaaf dat de borden ook nog een belangrijke functie krijgen.

Suzanne had een belangrijke rol tijdens de workshop, zij moest de taken verdelen en de schetsen van de vriendinnen goedkeuren. We konden natuurlijk niet het risico lopen dat ze de borden niet mooi zou vinden. Ondanks dat sommige vriendinnen in het begin nog twijfels hadden over hun eigen kwaliteiten is het helemaal goed gekomen. We hebben diverse borden gemaakt zoals een welkomstbord, wegwijzerpaal, kleine wegwijzers, een bord voor bij het gastenboek en gepersonaliseerde kledinghangers. Al met al een super geslaagde middag!

 

Reactie plaatsen

Vormgeving

  • Informatieflyer Dion EmplooJ
  • Trouwkaart Frank & Ruth
  • Flyer Tekenthuis & Tekenspoor
  • Geboortekaartje Finn
  • Detail trouwkaart Harm-Jan & Jenieke
  • Geboortekaartje Fem

Contact

© Meekvormgeving. Alle rechten voorbehouden.
Design & Realisatie: BTP Designs