Mijn naam is Mandy Weitkamp – Kelder, 25 jaar, wonend in Hardenberg en getrouwd met Edgar. Ik ben perfectionistisch, heb een vlotte babbel en weet wat ik wil.

Mijn leven staat volledig in het teken van creativiteit. Als kind was ik graag aan het knutselen, hielp ik mee met de inrichting van mijn kamer en was ik volgens de leerkrachten op de basisschool rijk aan fantasie.

Al op mijn 14e wist ik zeker dat ik van mijn fantasie en creativiteit mijn werk wilde maken en had ik mijn zinnen gezet op het Cibap Vakcollege in Zwolle. Na vier jaar heb ik daar de opleiding Ruimtelijke Vormgeving afgerond.

Perfectionistisch, een vlotte babbel en bijzonder creatief

Mandy Weitkamp

Mandy Weitkamp

Docent Beeldende Kunst en Vormgeving

  • Informatieflyer Dion EmplooJ
  • Trouwkaart Frank & Ruth
  • Flyer Tekenthuis & Tekenspoor
  • Geboortekaartje Finn
Diversiteit

Nieuwe uitdagingen en blijven ontwikkelen.

In 2013 heb ik de stap gezet om te gaan studeren aan de Kunstacademie (ArtEZ) in Zwolle. Het leek mij geweldig om mijn passie voor beeldende kunst over te brengen, daarom wilde ik graag mijn lesbevoegdheid halen. Sinds 2017 mag ik mijzelf officieel docent Beeldende Kunst en Vormgeving noemen, iets waar ik erg dankbaar voor ben.

Naast mijn baan in het voortgezet onderwijs ben ik graag bezig met creatieve projecten, het liefst in de omgeving Hardenberg. Ik vind het erg belangrijk dat kunst en cultuur een belangrijke plek krijgt in de gemeente Hardenberg en daarom werk ik veel samen met Cultuurkoepel Vechtdal. Mijn werkzaamheden zijn erg divers van geboortekaartjes ontwerpen tot een cursus portrettekenen geven. Juist die diversiteit is iets wat mij erg aanspreekt, ik hou ervan om nieuwe uitdagingen aan te gaan en mijzelf te blijven ontwikkelen.

Kan ik jou helpen met een creatief project?

Neem contact op!

Vormgeving

  • Informatieflyer Dion EmplooJ
  • Trouwkaart Frank & Ruth
  • Flyer Tekenthuis & Tekenspoor
  • Geboortekaartje Finn
  • Detail trouwkaart Harm-Jan & Jenieke
  • Geboortekaartje Fem

Contact

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.
© Meekvormgeving. Alle rechten voorbehouden.
Design & Realisatie: BTP Designs