Het kinderfeestje van Hannah

23 mei was het kinderfeestje van Hannah! Met ruim 25 graden was het prima weer om lekker in het zonnetje te ‘handletteren’.

Om de kinderfeestjes te promoten (en omdat ik zelf jarig was) had ik begin mei een win-actie op mijn Facebook gezet. Ik was op zoek naar een gezellige groep kinderen vanaf zes jaar voor een handlettering workshop van ongeveer 1,5/2 uur die plaats kon vinden in de maanden mei, juni of juli. Door te reageren op het bericht kon je meedoen aan de actie en kans maken op de workshop. Veel mensen deden mee, waaronder ook de moeder van Hannah.

Via www.naamloting.nl heb ik een winnaar gevonden en dat was de moeder van Hannah! Wat een geluk! En wat een toeval, Hannah was op de dag dat ik de winnaar bekend heb gemaakt jarig, dus dat was dubbel feest! De moeder van Hannah en ik hebben snel een datum geprikt voor het feestje, 23 mei zou het gaan gebeuren.

Maar liefst 7 meiden stonden mij op te wachten toen ik woensdagmiddag richting Bergentheim reed, de stemming zat er goed in. Na een korte uitleg, waarin ik wat handlettering-technieken heb besproken gingen de dames aan de slag met hun schets. Ik had diverse teksten meegenomen ter inspiratie maar ze waren ook vrij om een eigen tekst te verzinnen. Zo koos Hannah voor de tekst “Snoet de liefste” (Snoet is haar paard, haha). Ik liep rond om de meiden te helpen, ook al hadden ze het al snel onder de knie. Na een gedetailleerde schets gingen we voor het ‘echie’ en werd de kaart gemaakt. Eerst natuurlijk met potlood en vervolgens werden de lijnen overgetrokken met een fineliner.

De meiden maakten stuk voor stuk mooie kaarten met allemaal een bijzondere tekst. Na afloop van de workshop zei Hannah dat het haar mooiste kinderfeestje was die ze ooit had gegeven, nou dan kan mijn dag niet meer stuk!

Hannah is (zoals haar moeder al zei) ontzettend creatief, maar ook erg perfectionistisch. Ik hoop dat ze doorgaat met haar handlettering ‘skills’ en wie weet zullen we nog veel van haar horen. 😉

 

 

Reactie plaatsen

Vormgeving

  • Informatieflyer Dion EmplooJ
  • Trouwkaart Frank & Ruth
  • Flyer Tekenthuis & Tekenspoor
  • Geboortekaartje Finn
  • Detail trouwkaart Harm-Jan & Jenieke
  • Geboortekaartje Fem

Contact

© Meekvormgeving. Alle rechten voorbehouden.
Design & Realisatie: BTP Designs